Städdax

Paikallinen siivousyritys Maalahdessa

Städdax

Paikallinen siivousyritys Maalahdessa

Tervetuloa Städdaxiin

Apuna arkesi helpottamisessa

MEISTÄ

Autamme sinua kodin siivouspalveluissa

MEISTÄ

Teemme toimisto-, liiketila-, ravintola- ja rakennussiivouksia

MEISTÄ

Autamme sinua muuttosiivouksissa ja muissa palveluissa

MEISTÄ

Autamme juhlajärjestelyissä

MEISTÄ

Nimeni on Caroline Silfver. Olen siivousyritys Städdaxin perustaja. Useamman ravintola-alalla ja kotona lasten kanssa vietetyn vuoden jälkeen, syntyi idea yrityksestä siivousalalla. Asun Maalahdessa, mutta tarjoan siivouspalveluita myös kotipaikkakuntani ulkopuolella. Koska minulla on kokemusta ravintola-alasta, voin myös tarvittaessa auttaa teitä pienempien tai suurempien juhlien järjestämisessä. Voin esimerkiksi auttaa häissä tarjoilijana tai juhlien jälkeisessä siivoamisessa. Älkää epäröikö ottaa yhteyttä. 

Mitä meidän asiakkaat sanovat?

Tack Städdax för att ni räddar vår familjs hektiska vardag! Regelbunden städhjälp hjälper till att hålla ordning och reda - även i tonårsrum 😉 Tack vare hushållsavdraget blir det inte heller alltför dyrt. Värt varje cent!

laila
Laila Schauman
26.5.2022

Så härligt att komma hem till ett rent och nystädat hem! Vilken vardagslyx! Tusen tack Caroline för ett superjobb, vi kommer definitivt att anlita dig igen!

mira 2
Mira Turtonen
13.12.2021

Stort tack för professionellt och miljövänlig städning! Du är verkligen en vardagshjälte. 

olga
Olga Kanto
16.6.2021

Vill du också ha rena fönster - gör som jag och anlita Städdax. Vilken vardagslyx att se på då en god vän städar och gör fint 😍 #städdax #renafönster #vardagslyx

annaprofilbind
Anna Vikberg
15.4.2021

Iso kiitos Carolinelle muuttomme helpottamisesta! 🥰 Oli ihanan huoletonta vain viedä tavarat uuteen osoitteeseen kun ei tarvinnut stressata vanhan asunnon siivouksesta. Asunto oli putipuhdas ja jääkaappi loisti niin puhtaana, että aurinkolaseja olisi tarvittu! Voimme lämpimästi suositella Städdaxia myös muille. 😍 Miksi ottaa ylimääräistä stressiä siivouksesta kun sen voi jättää ammattilaisille! 🥰

Annina Ahlsved
Annina Ahlsved
13.11.2020

Tog hjälp av städproffs igår o resultatet blev toppen. Tack #städdax Caroline👌

Stenco
Kenneth Stén, Stenco
11.10.2020

Kiitos kiireisen arkemme pelastaneesta siivouspalvelusta! Sujuvaa ja ammattitaitoista palvelua, ja tietenkin erinomainen työn jälki!

Aino-Maria Hakala
Aino-Maria Hakala
30.9.2020

Utmärkt utförd städning!

Kristian Hemming
Kristian Hemming
14.8.2020
fi